Biotta Mustsõstra nektar 0,5l
12,50 €/L
Naturaalse mustsõstramahla tootmisel kasutatakse värskeid päikeseküpseid mustsõstraid. Biotta mustsõstramahlas on rikkalikult C vitamiini. C vitamiin on vajalik hästi toimivale immuunsüsteemile.
Et mustsõstramahl muuta suupärasemaks, on lisatud sellele võrratud teed roosiõitest, mis tõstavad selle nektari lausa jumalikule tasandile.
Siiski võid mustsõstranektarit omakorda lisada mulliveele, et jahutada end kuumal suvepäeval karastava joogiga - see maitseb ikka võrratult! Lahjendamata kujul oleks see kaunilt maitsev akkord magustoidu lõpetajana.
Biotta mustsõstranektar on kasulik:
- meie meeltele, sest see maitseb nagu lapsepõlv
- lahjendatud roosiõite teega
Joo 1 dl enne igat toidukorda. Raputa korralikult läbi, serveeri külmalt. Säilib avatuna 4 päeva, külmikus 8 päeva.
KOOSTIS: Roosiõite tee ekstrakt (0,2 g/l) (54%), mustsõstramahl (33%) (Austria), agaavisiirup (13%).
Pastöriseeritud.
Toiteväärtus 100 ml kohta
Energia | 244 kJ (58 kcal) |
Rasv | 0 g |
- millest küllastunud rasvhapped | 0 g |
Süsivesikud | 14 g |
- millest suhkur | 13 g |
Valgud | 0 g |
Sool | 0,04 g |
C-vitamiin | 16 mg (20%**) |
** % soovitatav päevane annus täiskasvanutele