BIOTTA SAUERKRAUT/HAPUKAPSAMAHL 0,5L
8,70 €/L
Naturaalsel teel fermenteeritud peakapsastest valmistatud hapukapsamahl meresoolaga.
Biotta hapukapsamahl on valmistatud kapsastest, kasutades naturaalset fermenteerimisprotsessi, millel on pikad traditsioonid tervisliku toidu valmistamisel. See looduslik jook on täis probiootilisi mikroorganisme, mis toetavad seedimist ja aitavad säilitada soolestiku tasakaalu ning kõrge C-vitamiini sisaldus toetab immuunsüsteemi. Ilma kunstlike lisaaineteta ja maitsestatud meresoolaga on see igati värskendav ja tervislik valik keha heaolu toetamisel.
● 100% looduslik
● rikastatud valge teega
● kasutatud täismahla, mitte konsentraati
● ilma kunstlike lisaaineteta
● toodetud kliimasõbralikul viisil
Koostis: hapukapsamahl* piimhappega fermenteeritud valgest peakapsast (Saksamaa), meresool 0,7%. Pastöriseeritud.
Fermenteerimisprotsess muudab köögivilja meie kehale paremini omastatavaks.
Toitumisalane teave 100ml kohta:
Energia 60 kJ/15 kcal;
Rasvad 0g;
millest küllastunud rasvhapped 0g;
Süsivesikud 3g;
millest suhkruid¹ 2g;
Valgud 0,6g;
Sool 0,7g,
C-vitamiini 8mg (10%)².
¹ sisaldab looduslikult esinevaid suhkruid,
² protsent täiskasvanu päevasest võrdluskogusest.
Kasutamine: Naudi Biotta hapukapsamahla igapäevaselt, et toetada seedimist ja soolestiku tasakaalu. Soovitatav kogus on 1 dl korraga – ideaalne hommikuks või vahepalaks. Sobib hästi ka pärast sööki toidu seedimise toetamiseks. Valmista terviseshotte või kasuta supipõhjana. Avatud pudelit säilita külmkapis ja tarbi 8 päeva jooksul.