Biotta Hapukapsamahl 0,5l
8,30 €/L
Ühes mahlapudelis on 641g kapsapea mahl!
Möödunud aegadel oli peakapsas talvehooajal ülioluline toiduaine. Hapukapsast, mida sai kauem säilitada, valmistati loomuliku kääritamise teel. Neil päevil ülistati kapsast kui miskit imelist, mis aitas inimestel talve üle elada. Tänaseks päevaks teame, et hapukapsas on rikkalik C vitamiini allikas nagu ka meie Biotta hapukapsamahl.
Ilma kunstlike lisaaineteta hapneb mahe peakapsamahl looduslike piimhappebakterite mõjul hapukapsamahlaks ja meil avaneb võimalus väärtuslikku mahla tarbida läbi terve aasta.
Biotta Hapukapsamahla kasulikud omadused:
- valmistatud puhastest kapsapeadest
- loomulikul moel hapnenud
- rikkalik C-vitamiini ja mineraalainete allikas
Joo 1 dl enne igat toidukorda. Raputa korralikult läbi, serveeri külmalt. Säilib avatuna 4 päeva, külmikus 8 päeva.
Koostisained:
Mahe kapsastest hapendatud ja pressitud mahl.
Piimhappega fermenteeritud valge peakapsas (Saksamaa) segatud meresoolaga 0,7%.
Pastöriseeritud.
Toiteväärtus 100 ml kohta
Energia | 60 kj (15 kcal) |
Rasv | 0 g |
- millest küllastunud rasvhapped | 0 g |
Süsivesikud | 3 g |
- millest suhkur** | 2 g |
Valgud | 0,6 g |
Sool | 0,7 g |
C-vitamiin | 8 mg (10%***) |
** sisaldab looduslikult esinevaid suhkruid
***% soovitatav päevane annus täiskasvanutele